Moet mijn board nieuw zijn?


Nee! Board wraps passen op gebruikte en nieuwe boards. Maar het werkt veel beter als het board onbeschadigd is en geen deuken op de hoeken heeft.
Zal een wrap mijn board beschadigen?


Nee. In feite zal een correct geïnstalleerde SD Board Wraps wrap de originele afwerking van je board beschermen en beschermen tegen de schadelijke ultraviolette stralen van de zon. Het beschermt het ook tegen krassen en kleine beschadigingen bij contact.
Hoe lang blijf een wrap zitten?


Meestal houdt een snowboard wrap 2-3 seizoenen vol. Het hangt af van hoe goed het is geïnstalleerd en de conditie van je board voordat je de skin aanbracht. Net als je bestaande board graphics, moet je voorzichtig zijn met krassen, maar je Board wrap zal je helpen om je bestaande graphics te beschermen tegen kleine beschadigingen. Met de lage kosten van ons product en regelmatig bijgewerkte ontwerpen, zult u in de verleiding komen om het elk seizoen bij te werken!
Wat moet ik dan als de sticker aan elkaar plakt tijdens het aanbrengen?


Pel de sticker voorzichtig uit elkaar en ga verder met het applicatieproces. Onze wraps zijn gemaakt van superieure vinylproducten en zijn daarom zeer gebruiksvriendelijk tijdens de installatie.
Wat moet ik als er bubbels onder de wrap zitten tijdens het aanbrengen?


Bubbels zijn gewoon lucht. Gebruik voorzichtig een scherpe naald of de punt van een scherp mes om een gat in de bel (len) te prikken en druk vervolgens lichtjes op het gebied met de meegeleverde rakel om de opgesloten lucht te verwijderen. Een föhn op lage temperatuur helpt ook bij het proces.
Kan ik een wrap hergebruiken?


Nee. Helaas, zodra de sticker de tijd heeft gehad om aan het board te hechten, kan je de sticker niet hergebruiken en moet deze op het bord blijven totdat de levensduur van de applicatie is verstreken of u het wilt vernieuwen.
Ik heb zelf een ontwerp wat ik graag op mijn board wil.


Dat kan! Check even de wrap info pagina, hier staat alles wat je nodig hebt om je eigen ontwerp voor je board te kunnen bestellen!
Mijn bestelling is beschadigd bij levering


We zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met uw aankoop, maar mocht u om welke reden dan ook uw artikel moeten retourneren, dan bieden wij een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Kijk hiervoor bij onze voorwaarden pagina voor meer informatie.

FAQ