Our Riders
IMG_4800.jpg

Ricardo Schepers

Snow- & Longboarder

  • Instagram

Ik ben Ricardo Schepers, oprichter en eigenaar van

Skip Design waar SD Board Wraps onderdeel van is.

Ik ben snowboarder en heb het longboorden uitgevonden vanaf dat ik SD Board Wraps op heb gezet. Dit bevalt super dus maak tegenwoordig veel kilometers waar ik vergezeld wordt door mijn grote rode vriend Woody.

Snowboarden doe ik nu ruim 13 jaar. Jaarlijks de pistes opzoeken is wat ik het liefste doe! verstand op nul en lekker genieten van de omgeving en de rust die het snowboarden geeft.

loor-sd-board-9_edited.jpg

Loreley Pigmans

SBX- & Longboarder

  • Instagram

Ik ben Loreley Pigmans, 

nu 13, maar bijna 14 jaar, ik woon met mijn ouders en zusje in Heesch, schooljaar 2020/2021 start ik in 2 havo van het TBL in Oss, naast school ben ik vooral heel veel bezig met mijn sport. 

 

Mijn sport is SBX, ik ben dus een snowboardcrosser, in mijn sport rijd ik wedstrijden op Europees niveau, om op dit niveau te kunnen rijden, train ik minimaal 2x per week in de "indoor" sneeuw hallen in Rucphen en Zoetermeer, dit doe ik bij het Fogs Snowboardteam en het Dutch SBX Team. 

 

Als ik niet in de sneeuw sta, ben ik vooral te vinden op mijn longboard, gewoon lekker cruisend of knallend op de pumptracks, ook train ik bij Van Buel Sports in Oss zodat ik mijn kracht en conditie op peil houd en fit blijf.

 

Mijn doel voor de toekomst is om mij te blijven ontwikkelen en na de SBX Trophy's door te stromen naar de FIS/Europa Cups om daarna te mogen uitkomen op de World Cups en de Olympische Winterspelen.

 

Ik ben heel blij dat Ricardo en SD Boardwraps met mij dit avontuur aan willen gaan en hoop dat we samen veel mooie dingen mogen bereiken!

117915916_3255253341209866_7947004972126

Thomas vd Biggelaar

Skier & Kiteboarder

  • Instagram

Info volgt!