Wrap info

Wrap info.

Al onze boardwraps worden in hoge resolutie gedrukt op vinyl van topkwaliteit met inkten op basis van latex.. Voor extra bescherming brengen we vervolgens een glanzend laminaat aan dat helder, waterdicht en krasvast is. Met de juiste zorg en correcte installatie gaat dit product 2 tot 3 jaar of langer mee.

 

Onze wraps bieden een uitstekende afwerking zonder krimpen of scheuren. Speciaal samengestelde lijmen maken de wraps gemakkelijk aan te brengen en sterk genoeg om vast te blijven zitten, zelfs onder extreme boarding condities.

 

Een verpakking gekocht, maar uw installatiehandleiding kwijtgeraakt? We've got you covered! 

Klik op onderstaande link.

Onze wraps.

  1. Je eenvoudige oude saaie bord - Klaar voor je boardwrap.

  2. Ultra hechtende laag - Creëert een perfecte hechting, ook bij lage temperaturen.
    Het is flexibel en gaat lang mee.

  3. Design/printlaag met hoge resolutie - Dit is de blikvanger, jouw gekozen ontwerp!

  4. Hoge beschermingslaminaatlaag - Deze laag geeft bescherming tegen krassen en
    kleine beschadigingen.

 

           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Een wrap bestellen.

Je wrap bestellen kan niet eenvoudiger. Selecteer online een product en ga verder met afrekenen.

Bij elke aankoop ontvangt u een gratis installatiekit, inclusief eenvoudig te volgen instructies en de tools

die nodig zijn om uw wrap te installeren!

 

Als je het creatieve type bent en een van je eigen ontwerpen wilt gebruiken, of je bent een geweldige boarder met een idee, maar niet zo goed in tekenen, neem dan contact met ons op en we kunnen samenwerken om een unieke wrap voor je te maken, druk gewoon op de contactknop hieronder!

Let op!

Aangezien de kalibratie van individuele monitoren enorm verschilt van scherm tot scherm, kunnen we niet garanderen dat een kleur die u kiest bij het afdrukken exact overeenkomt met de kleur die op uw scherm verschijnt. U hoeft ons geen snowboardvorm of uitgesneden boardsjabloon te sturen.

Onze wraps zijn gedrukt in een rechthoekige vorm en ontworpen om op maat te worden gesneden na het aanbrengen op je board.

Illustraties indienen.

 

We accepteren illustraties gemaakt in Adobe Photoshop en Illustrator. Zorg ervoor dat alle lettertypen worden omgezet in paden en idealiter worden opgeslagen in RGB-modus. PDF-, JPEG-, TIF- en EPS-bestanden zijn echter ook prima met de juiste resolutie. Als u een Photoshop-bestand verzendt, zorg er dan voor dat u uw lagen plat maakt en bewaar met een resolutie van 200 dpi op volledige grootte. Als uw bestand kleiner is dan 15 MB, e-mail uw kunstwerk dan naar info@sdboardwraps.com. Om de bestandsgrootte te helpen verkleinen, moet u deze eerst zippen voordat u deze verzendt.

© Copyright.

Helaas kunnen we in geen geval geregistreerde logo's, handelsmerken, afbeeldingen of ander auteursrechtelijk materiaal afdrukken, tenzij we de volledige toestemming hebben van de eigenaren. Het is de exclusieve verantwoordelijkheid van elke klant die artwork indient voor opname in een wrap, om ervoor te zorgen dat alle inhoud in het artwork de volledige gebruiksrechten en toestemmingen heeft.

SD Board Wraps kan en zal geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid aanvaarden voor afbeeldingen of kunstwerken die door een klant zijn geleverd, wat in strijd is met het auteursrecht.

LagenuitlegSite_Tekengebied 1.png